خبرگزاری فارس: یکی از مراجع تقلید قم گفت: منطق شیعه قویترین منطق در میان سایر مذاهب است و در برابر استدلالهای عقلی و نقلی کسی توان رویارویی و مقابله با آن را ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، آیتالله العظمی ناصر مکارمشیرازی در جمع دانشپژوهان مراکز تخصصی شیعهشناسی و تفسیر و علوم قرآنی حوزه علمیه، با اشاره اهمیت قرآن کریم اظهار داشت: سالیان سال تجربه در عرصه علوم قرآنی و تفسیر و تدوین تفسیر نمونه و تفسیر موضوعی در این کلمه خلاصه میشود که هرچه هست در قرآن است و هرکه قرآن داشته باشد همه چیز را دارد.
این مرجع تقلید افزود: قرآن کریم غوغایی در وجود آدمی به راه میاندازد و دریایی از معارف را در اعماق جان به تلاطم میکشد.
وی با اشاره به ضرورت تشکیل رشته شیعهشناسی و تاسیس این مرکز بیان داشت: در عصر ما مکتب اهل بیت (ع) در تمام دنیا رو به گسترش است و دشمنان با تلاش فراوان در حال مبارزه با شیعیان هستند، بنابراین برای مقابله با آنها باید شیعه شناسان قوی، عالم و با تقوا در راه دفاع از عقاید شیعه تربیت و پرورش یابند.
این مرجع تقلید ادامه داد: امروز تنها کشوری که در خط اول دفاع از معارف اهل بیت (ع) گام برداشته و محکم در برابر دشمنان تشیع ایستادگی میکند، نظام اسلامی است.
وی اضافه کرد: دشمنان به خوبی درک کردهاند اسلامی که برای منافع نامشروع آنها خطرناک است، اسلام شیعی است، بنابراین با تمام امکانات به مبارزه با شیعیان پرداختهاند.
مکارمشیرازی گفت: دشمنان تشیع، وهابیت را به عنوان بهترین ابزار در راستای خدشه وارد کردن بر عقاید شیعه و ایجاد شبهات فراوان به خدمت گرفتهاند و با راهاندازی سایتها و شبکههای ماهوارهای ضدشیعی در این عرصه به شدت کار میکنند؛ بنابراین تلاش و جدیت دانشپژوهان در مبارزه با این تهاجم را میطلبد.
وی تصریح کرد: نباید انفعالی عمل کنیم بلکه باید در مقابل این هجمهها، معارف حقه اهل بیت(ع) را به مردم دنیا معرفی کنیم.
مکارمشیرازی ادامه داد: دانشپژوهان عرصه شیعهشناسی باید روایات امامت و آیات ولایت را فراگیرند و با تاریخ اسلام و تشیع به خوبی آشنا شوند، تا بتوانند با تمام قوا در برابر این هجمهها مقاومت کنند.
وی خطاب به دانشپژوهان عنوان داشت: باید به خود افتخار کنید که علوم قرآنی و معارف اهل بیت(ع) را میآموزید و به مردم تعلیم میدهید.
وی با اشاره به ضرورت تقویت علم و اخلاق در میان دانشپژوهان بیان داشت: باید به موازات علمآموزی به پرورش روح و تقویت معنویت بپردازید، چون علم بیاخلاق نه تنها فایدهای ندارد، بلکه خطرناک است.
مکارمشیرازی بیان داشت: تاریخ اسلام نشان میدهد افرادی که تنها علم آموختند و عالم بیاخلاق شدند، برای اسلام و دین خدا مشکل ساز بودند و گفتار و رفتارشان برای دین خطرناک بوده است.
وی تصریح کرد: اخلاق و معنویت همانند ترمزی است که انسان را در سراشیبیهای دنیای مادی و غفلت و جهل، از سقوط در پرتگاه گناه و تکبر و غرور باز میدارد.
این مرجع تقلید در پایان عالمان را به سه گروه تقسیم کرد و اظهار داشت: برخی علم را برای به رخ کشیدن مردم میآموزند و اظهار فضل و کرم میکنند و برخی به خاطر برتریجویی و تکبر آن میآموزند که خداوند این دو گروه را لعنت کرده است، ولی برخی علم را برای فقه و عمل یاد میگیرند و به دیگران نیز تعلیم میدهند و علم را برای بهرهمند کردن دیگران میآموزند.
منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8901260467